Megtartották éves összejövetelüket az Invia.hu franchise-partnerei

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 06. 17:12

Egy újabb, eredményes szezon végénél keresve sem találhattak volna jobb alkalmat a partnerirodák képviselői a közösen elért sikerek megünneplésére és a következő évre kitűzendő, ambiciózus célok megtervezésére.

A találkozó körüli napokban három új, stratégiai szempontból is jelentős irodával (Sopron, Esztergom és Ferencváros) bővült a hálózat – ennek eredményeképpen, a 30. Invia-iroda megnyitásával az ország egyik legnagyobb értékesítési hálózata jön létre. A résztvevők többek közt ennek is szóló optimizmusa is a szektort meghatározó rugalmasságról és alkalmazkodóképességről tanúskodott.

A szeptember 2-án megrendezett éves találkozó, amelyen idén is az Invia.hu franchise-hálózatának kulcsfontosságú szereplői vettek részt, mindig fontos eleme az együttműködés erősítésének. Az Invia-irodák országszerte a leginnovatívabb, élvonalbeli eszközök és erőforrások előnyeit, illetve az egymás támogatását maximalizáló folyamatok kényelmét élvezik – az ezek mögött álló, stratégiai döntések mélyebb és alaposabb átbeszélésre is kiváló alkalom volt az idei rendezvény.

A találkozó résztvevői

Fotó: Invia.hu

Az együttgondolkodás eredményeképpen az eseményről minden szereplő saját pozíciójában megerősödve, és az iparágon belül, közösen megszerzett előny következő szezonban megvalósuló növelésére készen távozott.

„Inspiráló látni, hogy franchise-hálózatunk jövőképe, miközben összhangban van a szektor fejlődési pályájával, képes annak várakozásaira előremutató módon, proaktívan felkészülni” – nyilatkozta Zakar Jozef, az Invia.hu vezetője. „Egy újabb, dinamikus szezonnal a hátunk mögött izgatottan várjuk, hogy a mostani lendületet folytatva, a 2024-re tervezett, új fiókok megnyitásával szolgáltatásainkat az egész országra kiterjesszük” – egészítette ki Sulyok Tamás, az Invia.hu franchise-managere, aki továbbra is várja a 2016 óta sikeresen működő hálózathoz csatlakozni, ezáltal annak sikereiből részesülni vágyó jelentkezőket.

(X)