Megújítja business osztályát az Aer Lingus

Forrás: turizmus.com

 2014. november 06. 15:09

Jövő márciustól az ír légitársaság mind a hét A330-as hosszú távú járatán alaposan felfrissített business osztály fogadja majd az utazókat

A nívós szolgáltatások iránti megnövekedett igény jegyében a business osztály nem csak küllemében, de méretében is változik, több férőhelyet kínálva.

Az ülések teljesen vízszintesig nyithatóak, így két méteres ággyá alakíthatóak, és a székek 90 százaléka közvetlen folyosókapcsolattal is rendelkezik. A fedélzeten dolgozni kívánóknak ingyenes wifi-elérés biztosított az út teljes hossza alatt, a székekben USB-töltők és áramforrások találhatóak.

A menü Írország legjobb éttermeinek választékát tükrözi majd és negyedévente változik. Akik viszont a repülési időt alvással tölthetnénk, a New York-i és a bostoni repülőtéren kérhetik a pre-dine opciót, vagyis vacsorájukat még a repülőtéren elfogyaszthatják. A szórakozásról a 16 colos képernyők gondoskodnak, amelyeken 90 órányi televíziós sorozatot, a legújabb mozifilmeket, zenés összeállításokat nézhetünk vagy épp a több mint 1000 album kínálatából válogathatunk.