Megújította honlapját és applikációit a STAR Alliance

Forrás: turizmus.com

 2015. december 15. 15:27

A STAR Alliance felfrissített honlapja mindenben megfelel a 21. század követelményeinek. Az utasok hamarosan a légiszövetség továbbfejlesztett mobiltelefonos applikációit használhatják iPad és Android készülékeiken.

Az asztali számítógépeken és a mobileszközökön bejelentkező felhasználók november végétől már a friss, modern megjelenésű és felhasználóbarát honlapon keresztül tájékozódhatnak.

A merész vizuális tervezésű www.staralliance.com weboldal mobilbarát navigációs elemei illeszkednek a különböző méretű képernyőkhöz, az információ és a tartalom kifejezetten a szövetség 28 légitársaságával rendszeresen repülő közönséget célozza meg. Közli a legújabb információkat, személyre szabott tájékoztatást ad, jól kiegészíti a légitársaságok saját weboldalának tartalmát.

 

Az oldal a Star Alliance egész hálózatáról, a törzsutasoknak járó kedvezményekről, az egyéni és business utasoknak nyújtott termékekről egyaránt informál, számos esetben közvetlen linket kínál a légifuvarozók saját weboldalára. A járatkereső a 28 tag, és az általuk érintett 1300 reptér járathálózatából segít megtalálni a legmegfelelőbbet, a kiválasztott járat a légitársaság oldalán közvetlenül lefoglalható. A honlap információt közöl az 18.500 napi járat aktuális állapotáról is.

A First Classon és Business Classon utazókat, valamint a Star Alliance Gold státuszú utazókat további hasznos információk várják.

Hamarosan elérhetőek lesznek a továbbfejlesztett, számos új „tudással felruházott" mobiltelefonos applikációk is az iPad és Android eszközökön, használóik gazdag információkat kaphatnak a kiválasztott repülőtérről, az újdonságokat, tippeket, légitársasági statisztikákat is könnyen megtalálják.

Megtudtuk: az EVA Air külön STAR Alliance kampányt indított a közelmúltban. A tajvani Fang-YiSheu táncosnővel készített promóció az EVA Air reptéri üzleti váróiban, a fedélzeti szórakoztató rendszereken, a légi szövetség honlapján és a közösségi médiában hívja fel a figyelmet a tagság előnyeire.

 

Az AVIAREPS Kft. három STAR Alliance légitársaságot is képvisel Magyarországon: EVA Air, Ethiopian Airlines, és Asiana. Emellett a portfólioban szintén szereplő Condor légitársaság is partnere a STAR Alliance Miles & More törzsutas programjának.