Megújul a turistaosztály az Air France-gépek fedélzetén

Forrás: turizmus.com

 2018. október 02. 10:49

Az Air France új Economy és Premium Economy kabinokkal jelentkezik 2019. januárjától.

Az új kollekció 15 db Airbus A330 gépen lesz elérhető 2019 januárjától. Az átalakulás keretein belül új színösszeállítást kaptak a kabinok, valamint új kiegészítő termékek és szolgáltatások lesznek elérhetőek a légitársaság hosszútávú járatain.

„Nagy örömöt jelent számunkra az új termékek és szolgáltatások bevezetése, amelyek magasabb szinten biztosítják utasaink kényelmét hosszú távú repülőútjainkon. Az A330-as gépek új kabinjaiba 150 millió eurót ruháztunk be, ami egy fontos stratégiai lépés részünkről” - nyilatkozta Anne Rigaul, az Air France ügyfélkapcsolati ügyvezető alelnöke.

Így néz ki belülről az új economy class

Fotó: Air France

Economy, kényelem mindenkinek

Az Economy ülések ezentúl még nagyobb kényelmet nyújtanak:

- több hely a karfák között (44 cm)

- 118°-ig dönthető ergonomikus habbal párnázott ülésekben

- 79 cm-es lábtér

- nagyobb lehajtható tálcák, és szélesebb, új generációs 29.8 cm-es 16:9 képarányú érintőképernyők

A fedélzetet Air France-logóval ellátott, mélykék monokróm anyagból készített kabin párnák és fejtámlák díszítik. Az Air France ikonikus élénk piros színű takarói és az úti célnak megfelelő, válogatott éjszakai szemfedők biztosítják a komfortos utazást. A fülhallgatóval, 2 USB csatlakozóval és egy különálló konnektorral felszerelt Economy üléseket az utasok könnyedén használhatják, így kihasználva a széleskörű szórakoztatási lehetőségeket. Wi-Fi-n keresztül pedig egész úton kapcsolatban maradhatnak a külvilággal.

Premium Economy, exkluzív kényelem és szolgáltatások

A Premium Economy kabinokban az elegancia és a privát szféra megteremtése kap fő szerepet. Kényelem mindenek felett, az Airbus A330-as gépekben:

- 130°-ig dönthető kagyló alakú ülések

- szélesebb ülés (48.3 cm)

- 102 cm-es ülésmagasság

- különböző testformákhoz igazítható deréktámasz

- további tárhely

- szélesebb lábtartó

- a legújabb generációs 33.9 cm-es HD képernyő

- puhább üléspárnák és szélesebb bőrkarfák

Ezen kívül az Air France minden hosszútávú repülőútra piros színű párnákat és mélykék takarókat biztosít.

Sok apró dologgal a változásért

Az új üléseken és az új Economy és Premium Economy színrendszeren kívül az Air France további apróságokkal kedveskedik utasainak. Rögtön a fedélzetre érkezés után az utasok egy törlőkendővel tisztíthatják meg kezüket. Az aperitifidőben pedig a légiutas-kísérő személyzet egy pohár pezsgőt szolgál fel.

A repülés során az ételt egy új, púder színű, fekete háttérrel ellátott Eugeni Quitllet által tervezett öko terítékben szolgálják fel. A lehajtható tálca pedig egy új design elemmel, az Air France logójával egészül ki.

Azokon a járatokon, amelyek 8,5 és 10,5 óra repülési idő közé esnek, a vendégek egy finomságokkal teli "Bon Appétit" reggeli csomagot kapnak, amit elvihetnek, vagy rögtön elfogyaszthatják a fedélzeten. Köszönetképp pedig érkezéskor minden utas kapegy kis francia édességet.