Megújult a debreceni repülőtér honlapja

Forrás: turizmus.com

 2017. február 13. 17:30

Új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a debreceni nemzetközi repülőtér honlapja, a légikikötő megújult online arculatát és mobilapplikációját sajtótájékoztatón mutatták be hétfőn a helyszínen.
Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport vezérigazgatója elmondta: az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval nem csak valós idejű tájékoztatást kaphatnak az utasok, hanem rajta keresztül ingyenesen használhatják a repülőtér nyilvános wifi hálózatát is.

A mobilalkalmazás IOS és Android platformon is elérhető és ingyenesen letölthető, a szolgáltatás a nap 24 órájában teljes körűen rendelkezésre áll.

Ezen túlmenően a repülőtér által kezdeményezett "Work in Hungary" program keretében a városban és a régióban működő multinacionális vállalatok aktuális álláshirdetései között is böngészhetnek az érdeklődők a repülőtér online felületein. A fejlesztések megvalósításában kulcsszerepet vállalt a National Instruments cégcsoporthoz tartozó NI Hungary Kft.

Az úgynevezett karrieroldalon a repülőtér régióbeli partnerei naprakészen kínálhatják a hazai- és külföldi álláskeresőknek a betölthető munkahelyeket. A repülőtér online felületeinek nézettsége rendkívül sokrétegű, így a cégek állásajánlataikkal széles társadalmai csoportokhoz juthatnak el. A karrieroldal fejlesztésében a repülőtérnek elkötelezett partnere az NI, a Diehl Aircabin, valamint a WizzAir és a Lufthansa Technik is – jelezték a tájékoztatón.

Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője hozzátette: a repülőtér forgalma impozáns növekedést mutat, egyre több debreceni veszi igénybe a szolgáltatásait. Az NI Hungary Kft.-nek, mint a megye harmadik legnagyobb munkáltatójának a karrieroldal egy olyan lehetőség, ahol felhívhatja a figyelmet, hogy a megyeszékhelyen is lehet jól fizető munkát találni, nemcsak Londonban.

A régióban meghatározó Diehl Aircabin, amelynek nyírbátori központja több mint 500 embernek biztosít munkahelyet, szintén ideális felületnek tekinti a debreceni repülőtér által nyújtott lehetőségeket - hangzott el a sajtótájékoztatón.