Élménykávézó, egészségsarok és pezsgő lounge a dubaji reptér business várójában

Forrás: turizmus.com

 2016. október 26. 13:24

Befejeződött a Dubaji Nemzetközi Repülőtér B-szatelitjében található Emirates Business lounge átalakítása. A beruházás a légitársaság utazási élmény fejlesztési stratégiája részeként, két év alatt 11 millió dollárból valósult meg.

Az Emirates Business osztályon utazókat három új koncepció szerint kialakított vendéglátó egység várja a dubaji reptéri business váróban.

A különböző igényeknek megfelelő étel- és italkoncepciók között megtalálható a Costa Coffee-val közösen megálmodott élménykávézó, ahol baristák készítik el a kávékülönlegességeket. A kávébárban a Costa védjegyévé vált, a kávézó Mocha Italia presszókeverékéből készülő jegeskávékat, cappuccinókat és tejes kávékat kóstolhatnak meg a kávézás szerelmesei.

 

Az egészségtudatos utasok számára kialakított egészségsarokban az utasok friss gyümölcsök és tiszta víz alapú italok, valamint gourmet szendvicsek, wrapok és saláták széles választékából szemezgetve frissülhetnek fel az utazás előtt. Az egészséges italok kínálatában gyümölcslevek és smoothie-k is találhatók.

 

A repülőút előtt lazításra vágyó vendégeket Moët & Chandon lounge várja. A világ első ilyen jellegű reptéri vendéglátó egysége tovább erősíti az Emirates és a Moët & Chandon 25 éves múltra visszatekintő együttműködését. A Moët Hennessy pezsgők alappillérei az Emirates-élménynek.

 

A három új frissítő állomás az első a számos, az Emirates dubaji lounge-ába tervezett új koncepció közül. A felújított lounge közel ezer négyzetméteren több mint 1500 utas befogadására alkalmas, amely 40%-os ülőkapacitás-növekedést jelent a korábbi mérethez képest. Az új vendéglátó egységek mellett megduplázták a gyerekeknek kialakított, magas minőségű játékokkal felszerelt játszóteret, valamint megújult a Timeless Spa is, ahol fodrászat, szépségszalon és wellness terápiás kezelések várják az utasokat. A váró vendégei felfrissíthetik magukat egy zuhannyal, lazíthatnak a lounge erre a célra kialakított pihenő részein, valamint nyomon követhetik a híreket és a legfrissebb sporteseményeket, illetve kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, a munkatársaikkal az ingyenes wifinek köszönhetően.