Megújult a We Love Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. július 25. 15:58

Interaktív térképet és részletesebb szűrési lehetőségeket is kínál ezentúl a rejtett fővárosi kincseket és aktuális programokat bemutató honlap.

Korábban történt

Hat évvel az indulást követően letisztultabb, átláthatóbb, reszponzív megjelenést kapotta We Love Budapest. A minőségi tartalom változatlanul marad, a logó és a design trendibb, az elrendezés pedig még inkább felhasználóbarát lesz. A jövőben nagyobb hangsúly kerül a képi- és térképes megjelenésekre, de a programkínálat is terebélyesedik.

A népszerű turisztikai site modernizálása folyamán újragondolták az elrendezést, és a mai kor követelményeinek megfelelően egyszerűsítették a navigációt. A felhasználóbarát menürendszer után szinte egyenes út vezetett az oldal reszponzívvá tételéhez, amelynek köszönhetően a We Love Budapest már mobilon, tableten és PC-n is ugyanazokat a lehetőségeket nyújtja. Az oldal három fő pillérre támaszkodik: magazinos tartalmaiban izgalmas cikkekkel és informatív toplistákkal jelentkezik, adatbázisa segít megismerni a legújabb és legnépszerűbb helyeket, a programajánlók segítségével pedig kedvünkre szűrhetünk és válogathatunk a lehetőségek sorából.

Az oldalon újragondolták az elrendezést, és a mai kor követelményeinek megfelelően egyszerűsítették a navigációt

 

A site fókuszában továbbra is a különböző szolgáltató, főként gasztronómiai helyek bemutatása áll, azonban szeretnék, ha felhasználóiknak még egyszerűbb dolga lenne.

A választás megkönnyítése érdekében például egy interaktív, gyorskeresésre alkalmas térképet helyeztek el az oldal tetején a legkedveltebb keresési feltételekkel: bárokkal, éttermekkel, street foodokkal, reggelizőkkel, mai programokkal stb. Az érdeklődők saját tartózkodási helyük alapján is megtalálhatják majd a hozzájuk legközelebb eső helyeket, programlehetőségeket.

A honlapot üzemeltető és szerkesztő csapat idejét látta már a logóváltásnak is: a jólismert cégér animáltgif formát ölt, amelyben a „love” szó és a szív designelem váltogatja egymást.

 

A designváltás és a fejlesztés jelenleg is zajlik, de a felhasználók már a megújult oldalon böngészhetnek. A cégcsoport tájékoztatása szerint a We Love Budapest testvéroldala, a We Love Balaton is hamarosan új köntösbe öltözik.

 

Kapcsolódó cikkek