Újjászületett Budapest környezetbarát rendezvényhajója

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 11. 17:09

A 2012 őszén történt felújításnak köszönhetően a főgép cseréje a Duna egyik „legzöldebb” hajójává varázsolta a Moszkva típusú Millennium II. rendezvényhajót. Ezúttal 2016-ban a környezetkímélő működés mellett a hajó belső rekonstrukciója is megtörtént.

Ennek során nemcsak a belső designt, de a technikai felszereltségét is frissítették. A Millennium II. egyik új különlegessége mától, hogy egyedi, hajó alakú beépített svédasztal teszi könnyebbé rendezvényeken a cateringesek munkáját, míg a megújult fénytechnika, a teljes belső tér átalakítása és a megemelt belmagasság a dekorációért felelős csapatok életét segíti.

Az utasok számára jó hír, hogy a hajó teljesen új szigetelést kapott, így nyáron hűvös klíma, télen pedig kifogástalan fűtés emeli a belső fedélzet hangulatát. Annak érdekében, hogy elkerüljék az óriási ablakok párásodását, a Millennium II. már a legmodernebb, nagyteljesítményű elszívó rendszerrel hullámzik a Duna vizén, így még ha bent gőzölögnek is a frissensült ételek, a hajó ablakai páramentesen nyitnak szemet Budapest panorámájára.

A megújult belső terek, a világítás kialakításában látható kreativitás és a tapasztalt szakemberek gondos munkája tette lehetővé, hogy a Millennium II. ne csak egy környezetbarát hajó, de egy tökéletes rendezvényhelyszín is lehessen. A főgép mellé az idei átalakítás során nagy teljesítményű segédgép is került, így az esti hajókázás valódi élmény lehet mindenki számára.

További információkért látogasson el a www.pandeck.hu honlapra! (x)