Megújult menetrenddel vár a BAHART ősszel

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 09. 14:11

Számos újdonsággal várta az idei évben a társaság az utasokat, melyek a főszezon után sem érnek véget. Az őszi időszakban online kedvezményekkel, koncertekkel, kulturális programhajóval, gasztrokomppal és megújult menetrenddel várja a BAHART az utasait.

A BAHART őszi menetrendje az idei évben megújult: az utóidényben a települések közötti menetrendi hajójáratokkal szeptember 11-ig 11 útvonalon közlekedhetnek az utasok, és a sétahajók is még 11 kikötőből indulnak.

Szeptember 12. és 25. között az őszi menetrend szerint járnak a hajók 6 útvonalon, a sétahajók pedig 7 kikötőből.A személyhajózási programok kedveltségét növelheti, hogy szeptember folyamán további 15% kedvezményt kapnak az online vásárló és promóciós kódot használó vásárlók.

bahart

Az őszi időszakban online kedvezményekkel, koncertekkel, kulturális programhajóval, gasztrokomppal és megújult menetrenddel várja a BAHART az utasait

Fotó: BAHART

A BAHART a megújult menetrend mellett több új programhajóval is várja az érdeklődőket az őszi időszakban. Szeptember 9-én a Balaton közepén, a Badacsony katamarán fedélzetén a New Level Empire zenekar ad koncertet, mely során hallható lesz az Áthajózhatnánk című BAHART dal is.

Szeptemberben ezen kívül minden szombaton 11-kor indul Keszthely hajóállomásáról a Kulthajó, október 8-án pedig körbekóstolhatjuk a Balatont a Gasztrokomp fedélzetén.

Az utóidényi menetrend szerint szeptember 11-ig az első komp Szántódrévből 6.40-kor, az utolsó 21.20-kor indul. Tihanyrévből reggel az első 7.00 órakor indul, az utolsó pedig 21.40-kor hagyja el a kikötőt. Napközben a kompok a forgalom függvényében folyamatosan járnak a két part között.