Megvannak az Utazás kiállítás álomutazásának nyertesei

Forrás: turizmus.com

 2015. április 01. 12:48

Az Utazás kiállítás játékának keretében két szerencsés látogató egy mauritius-szigeteki és egy székesfehérvári utazást nyert, amelyet március 27-én adtak át.

Az Utazás kiállításon minden belépőjegyet vásárló látogató lehetőséget kapott, hogy részt vegyen az álomutazásokért folyó játékban. A játékban négy egyszerű kérdésre kellett helyes választ adni. A legpontosabb megfejtéseket Czigány József adta, aki egyhetes, izgalmas programokkal színesített álomutazást nyert Mauritius-szigetére. A 67 km hosszú és 46 km széles egzotikus szigetet egy mondás szerint Isten jókedvében teremtette. A nyertesnek az egy hét alatt alkalma lesz megismerni a sziget minden részletét, két szállodában is vendégeskedhet majd, illetve az utazás részét képezi két egész napos szigettúra is.

 

A második díjat, szintén a válaszai alapján, Kancsándi Dóra nyerte. A Székesfehérvári Királyi Napok idejére szóló hosszú hétvégi utazásról szóló vouchert F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át.

A kiállítás kapcsán végzett kutatásból kiderült, hogy az idei játék és nyeremény nagyobb motivációt jelentett a látogatók körében, mint korábban. Ezért, az elmúlt évekhez hasonlóan, a jövő évi Utazás kiállítás idején is lesz értékes nyereményt ígérő játék Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén – közölte a Hungexpo Zrt.