Meleg vizű tengerpartokra repít a Ryanair Budapestről

Forrás: turizmus.com

 2015. november 11. 16:42

November 11-én elindította az izraeli Eilat üdülőhely közelében lévő ovdai repülőtérre új járatát a Ryanair, jövő áprilistól pedig Gran Canariára is repül.

Napfény, pálmafák, tenger – ez a három legfontosabb ismérve a Vörös-tengeri üdülőhelyeknek, amelyek éppen akkor a legnépszerűbbek, amikor Európában a tél az úr. Izrael egyetlen és legszebb Vörös-tengeri nyaralóhelye, Eilat immár karnyújtásnyi közelségbe került a Ryanair utasai számára, akik mostantól hetente két alkalommal utazhatnak Budapestről a Sínai-félsziget déli részére közvetlen járattal. A Ryanair ovdai járata szerdán és szombaton közlekedik, 11.35-kor, illetve 11.00 órakor indul Budapestről, majd rövid forduló után 19.40-kor, illetve 19.05-kor érkezik vissza Budapestre.

A Budapest–Eilat Ovda járatra 2999 forinttól kezdődő akciós jegyeket kínál a Ryanair decemberi és januári indulással, amelyek november 16. (hétfő) éjfélig foglalhatók.

Az új járattal a Budapestről induló utasok számára immár három légitársaság kínál menetrendszerű utakat Izraelbe.

 

Az ovdai járat elindításának napján jelentette be a Ryanair, hogy egy másik meleg tengeri üdülőhelyre, a Kanári-szigetekre is indít repülőgépet heti egy alkalommal 2016. április 3-tól, azaz a jövő nyári menetrendi időszak kezdetétől. A Ryanair gépe Budapestről Gran Canaria szigetére, vagyis Las Palmas repülőterére indul a magyar fővárosból.