Mentse meg E.T.-t Bécsben!

Forrás: turizmus.com

 2016. június 15. 14:53

A londoni Madame Tussauds egyik sztárja, E.T. vendégeskedik augusztus közepéig Bécsben. A bájos földönkívülit a híres biciklis jelenetben ábrázolják, és aki akarja, meg is mentheti. Eliot helyét ugyanis üresen hagyták.

Steven Spielberg 1982-es kasszasikerének egyik főszereplője, E.T. a földönkívüli a bécsi Madame Tussauds panoptikum új sztárja, akit a londoni intézményből adtak kölcsön az osztrák fővárosban található múzeumuknak. A kicsit és nagyot egyaránt elvarázsoló földönkívüli viaszmása 2016. augusztus 10-ig látható az osztrák fővárosban.

E.T.-t a filmből ismert, híres biciklis jelenetben ábrázolják, amikor Eliot és a fehér törülközőbe csavart földönkívüli kerékpáron menekülnek a rendőrség és az FBI elől. Csakhogy, a bécsi panoptikumban üresen hagyták Eliot helyét, így bárki felülhet a biciklire egy fénykép erejéig.

Ráadásul azok a családok, akik egy legalább 20 centis, fehér törülközőbe csavart E.T.-figurával érkeznek a Madame Tussauds-hoz, 50 százalékos kedvezményt kapnak a teljes árú belépőjegyből.