Merchandising mindenkinek az Amadeus-tól

Forrás: turizmus.com

 2018. október 24. 14:09

Az Amadeus Anytime Merchandising megoldása segített az Air France HOP! márkanevének erősítésében a kiegészítő szolgáltatások gyors és innovatív módon történő kiajánlásával.

Az Anytime Merchandising lehetővé tette, hogy a légitársaság weboldalán az utazók gyorsabban és nagyobb konverzióval tudják foglalni a termékeket és szolgáltatásokat. Cél volt az is, hogy vonzóbbá váljon a kezelőfelület, és relevánsabb ajánlatokat adjon a látogatóknak a szükségleteik és a korábbi kereséseik alapján. Az egyik legnagyobb kihívást az jelentette, hogy meg kellett különböztetni a HOP!-ot a fő belföldi versenytársaitól.

Hélène Abraham (Vice President Sales, Marketing, Product – HOP! Air France) elmondása szerint az Amadeus Anytime Merchandising megoldás minden elvárásnak megfelelt. A megoldást nemcsak a weboldalba, hanem a call centerbe és mobil platformokba is beillesztették. Az eredmény hatalmas siker volt. Az utasok sokkal szívesebben időznek a honlapon, mivel az vonzóbb, áttekinthetőbb lett. A legördülő menülistában könnyen elérhetőek a szolgáltatások (pl. síbérlet), amelyeket néhány kattintással le is lehet foglalni. (x)