Mesebárka a Tiszán

Forrás: turizmus.com

 2015. június 17. 16:06

Augusztus közepéig heti két alkalommal indul a Danuvia sétahajó Szegedről, útvonala érinti a Maros-torkolatot, majd déli irányba halad, egészen a Boszorkány-szigetig. A programot 40-45 perces gyermekműsor is színesíti.

A műsort a szervezők fedett helyre tervezték, így a program zavartalanul folyhat akár esős időben is. S mivel hetente más-más társulat lép fel, augusztus 14-ig akár többször is élvezhetik a családos látogatók a mesebárka csütörtöki és pénteki szolgáltatásait. A „nézőtér" első soraiban a kisebb gyerekek kényelmes kis színes székekről nézhetik az előadást. A fedélzeten büfé üzemel, és kulturált mellékhelyiségek is rendelkezésre állnak.

 

A pénteki járatok garantáltan indulnak, de a csütörtöki program létszámfüggő, ezért fontos a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezése, ami a hajó korlátozott befogadóképessége miatt a pénteki előadásokra is ajánlott. Jegyértékesítés a szegedi IH Rendezvényközpontban és a hajó indulása előtt 30 perccel a helyszínen, a szegedi hajókikötőnél.

Információk: +36-62/423-638; www.ihrendezvenykozpont.hu