Miamiba indít járatot a LOT

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 05. 11:34

Jövő év júniusától újabb amerikai járatot indít a lengyel légitársaság Varsóból.

Az útvonalon hetente négyszer Boeing 787-8 Dreamliner közlekedik majd. A jegyek a hónap végétől vásárolhatók meg az új járatra.

Az útvonalon minden hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik majd a hipermodern, bár hajtómű-problémákkal küszködő óriásgép.

A gép délben, egészen pontosan 12.05-kor indul a varsói Chopin repülőtérről és 17.30-kor érkezik meg Miamiba, ahonnan este nyolckor indul vissza. Érkezés Varsóba másnap 12.15-kor.

Miami

Fotó: Pixabay

A LOT számításai szerint jelenleg évente félmillió utazó repül Kelet-Európából Floridába, közülük sokan választják majd a lengyel légitársaság új járatát. Az új járatra kényelmes átszállási lehetőséget biztosítanak Varsóban a Prágából, Bukarestből, Kijevből vagy akár Tel-Avivból érkező utasoknak.

Miami lesz a LOT interkontinentális hálózatában a 14., Észak-Amerikában pedig a 6. úti cél. A LOT 2017-ben több mint 6,8 millió utast szállított, ami 25%-kal több, mint egy évvel korábban. Az idei terv 9 millió utas elérése, jövőre pedig a 10 milliós utasszám meghaladása.