Miamiba is repül télen az airberlin

Forrás: turizmus.com

 2016. május 11. 16:51

A Budapest Airport fejlesztéseiről és az airberlin előnyeiről is hallhattak a jelenlévők a légitársaság és a repülőtér-üzemeltető közös prezentációján. A légitársaság téli menetrendjében több újdonság is várja majd az utasközönséget.

Az eseményen részt vett és köszöntötte a megjelenteket Nasr Mohammed, az airberlin Kelet-Európáért felelős area managere, majd Sali Sándor, a magyarországi képviselet vezetője adott részletes tájékoztatást az eredményekről és újdonságokról.

Elhangzott: az airberlin tavaly több mint 30 millió utast szállított 147 városba, 2016 első negyedévében pedig 20 százalékkal nőtt az értékesítése, így Magyarországon a top 5 légitársaság között szerepel a foglalások alapján. Járathálózata gyakorlatilag az egész világot lefedi, kiváló csatlakozásokat kínál Észak-Amerika irányába, az Etihad Airways-zel közös járatokkal pedig India, Ázsia és Ausztrália irányába lehet jó választás.

A légitársaság Budapestről Berlinbe hétfőtől péntekig napi három járatot üzemeltet, nagy előny, hogy Berlinből kiváló menetrenddel kínál átszállást Európán belül, például Alicante, Malaga, Faro, Funchal, Kréta, Ibiza, Catania, Mallorca, Las Palmas. Egynapos üzleti utakra is kiváló csatlakozások kínálnak például Göteborg, Stockholm, Koppenhága vagy a tengerentúlra, New Yorkba például 50 perc, Chicagoba 1 óra 15 perc alatt szállhat át az utas.

A 2016-os téli menetrendben több újdonság is várja majd az utasközönséget, heti négy járat indul Miamiba, heti három Punca Canara és heti egy Varaderóra.

Az airberlin prezentációja


Az útvonalhálózatot az Etihaddal való szoros kapcsolat is jelentősen kibővíti, hiszen az további 80 ország 200 úti céljába repül, ezeket Abu Dhabin keresztül érhetik el az airberlin utasai. Az Etihad különlegessége a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatási színvonal is, amely már magát az utazást is élménnyé teszi, a businessosztály utasai a teljesen vízszintbe állítható üléssel, fedélzeti elektronikával, a la carte étkezéssel és más kényelmi szolgáltatásokkal szinte szállodai bánásmódban részesülnek. Különlegesség a Flying Nunny szolgáltatás is, ennek keretében külön bébiszitter foglalkozik a gyerekekkel az út alatt.

Az airberlin érdekessége még, hogy egy hagyományos légitársaság előnyeit hordozza magában, a diszkontfuvarozókéhoz hasonló áron és árképzéssel. Egyedi módon, differenciált árstruktúrával dolgozik, melyben négy kategóriát különböztetnek meg, kényelmi szolgáltatásainak és jó menetrendjének köszönhetően kifejezetten kedvelt légitársasága a corporate utasoknak is.