Miben nyújt segítséget az STR CEE?

Forrás: turizmus.com

 2019. november 20. 17:00

Az STR CEE Destination Handling 2007 óta van jelen a magyar turisztikai piacon. A légitársaságok, turisztikai képviseletek mintájára az általuk képviselt desztinációsmenedzsment-cégek teljes körű értékesítési és marketingtevékenységét látják el. Partnereik száma folyamatosan növekszik, de a minőség náluk sosem mehet a mennyiség rovására.

A portfólióba kerülő cégekkel szemben szigorú követelményeket támasztanak, a képviselet mellett tanácsadással segítik DMC-partnereiket, hogy valamennyi STR-piacon – legyen az magyar vagy német – megfeleljenek a utazási irodák elvárásainak.

Fotó: STR CEE

Partnercégeik között egyaránt megtalálhatók nagyobb és kisebb cégek is. Előbbire remek példa a Közép- és Dél-Amerika szinte összes országában működő Quimbaya Latin America, vagy épp az idén 10. születésnapját ünneplő balkánspecialista MacSun Travel, amelyek bármelyik balkán desztináció esetén segítséget nyújtanak. A kisebb partnereik pedig, mint például az európai Vacations Malta, vagy épp a szingapúri RMG Tours is országuk mérete alapján tartozik a kisebbek közé, a szolgáltatás színvonalában és a partnerség iránti elkötelezettségükben nem maradnak el a nagyobbak mögött.

Az STR CEE által képviselt országok listája ITT tekinthető meg.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Egy 40 éves sikertörténet

2019. november 12.