MICE Business Day 2021 – hibrid formában

Forrás: turizmus.com

 2021. július 13. 17:38

Magyarország egyetlen, nemzetközi üzleti turisztikai fóruma, a MICE Business Day november 9-én ismét élőben jelentkezik, de ezúttal hibrid formában. Az esemény helyszíne a Hungexpo új Kongresszusi Központja lesz.

A Turizmus Kft. immár 7. alkalommal szervezi meg hazánk legnagyobb üzleti turisztikai seregszemléjét. A tavalyi virtuális esemény után ezúttal újra élőben találkozhatnak egymással a hazai és a nemzetközi MICE-piac meghatározó szereplői.

Kenderesy Nadin PR- és rendezvényigazgató hangsúlyozta, hogy bár élő eseményt terveznek, a jelenlegi helyzetben sajnos továbbra is minden eshetőségre fel kell készülni, így az idei workshopnak lesznek online elemei is, vagyis hibrid formában valósul meg.

Ez azért is nagyon fontos, mert elképzelhető, hogy lesznek olyan desztinációk, ahonnan az esetleges utazási korlátozások miatt továbbra is csak online tudnak bekapcsolódni a résztvevők. Éppen ezért az élő rendezvényt követő napon virtuális tárgyalási platformmal is készülnek.

Ilyen volt a 2019-es rendezvény workshopja, az idei workshop hibrid formában valósul meg, lesznek online elemei is

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

Az esemény célja változatlanul a hazai és a környező országok üzleti turisztikai kínálatának bemutatása, a szakmai edukáció és a kapcsolatépítés.

Az élő rendezvény programja a korábbi évek forgatókönyve szerint alakul, vagyis november 8-án este egy nyitó fogadással indul, másnap, november 9-én kora délelőtt egy szakmai konferenciával folytatódik és ezt követik a közvetlen B2B tárgyalások. November 10-én pedig online formában kapcsolódhatnak be az érdeklődők.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy nagyon fontosnak tartja az együttműködést a Hungexpo Zrt.-vel, aminek köszönhetően a 2021-es MICE Business Day egy hozzá méltó, nemzetközi színvonalú helyszínen, a vadonatúj Kongresszusi Központban valósulhat meg.

A rendezvény sikeréhez ugyanis nagy mértékben hozzá tud járulni egy profi, minden igényt kielégítő helyszín, aminek megismerése önmagában is vonzerőt jelenthet a hazai és a nemzetközi vendégek számára.

Ami pedig a résztvevők számát illeti, az ügyvezető elmondta, hogy a cél a „békeidők” számainak elérése, vagyis, hogy a 2019-es évhez hasonló számú kiállító, vásárló és szakmai látogató érkezzen a rendezvényre. Hozzátette ugyanakkor, hogy tisztában vannak a pandémiás helyzetből adódó bizonytalanságokkal és természetesen erre is felkészülnek.

A hazai szakmai vásárlók mellett idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a nemzetközi hosted buyerek meghívására.

A MICE Business Day 2021 szakmai partnere a Magyar Kongresszusi Iroda.

 

 

A rendezvénnyel kapcsolatos friss hírekért tájékozódjon a turizmus.com oldalain, valamint az esemény folyamatosan frissülő weboldalán.