MICE Business Day: érdemes ott lenni!

Forrás: turizmus.com

 2018. október 09. 11:22

November 20-án, a Millenárison várja a szakmai vendégeket Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day.

Az évről-évre egyre népszerűbb szakmai eseményen közel 100 rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat.

Regisztráljon már ma a MICE piac első számú networking eseményére!

Workshop a Pesti Vigadóban

Fotó: turizmus.com

A MICE Business Day ezúttal is számos érdekességet és újdonságot tartogat a céges rendezvény- és utaztatói piac szereplőinek. Új és megújult, belföldi és külföldi helyszínek, egyedi programokat szervező szolgáltatók és különleges rendezvény-szolgáltatásokat kínáló cégek is megjelennek az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

Sokan már a helyszínen üzletet kötnek

Fotó: turizmus.com

A MICE Business Day-en a kapcsolatépítésé a főszerep, de sokan már a helyszínen konkrét üzleteket kötnek. Az egy napos programra tavaly közel 300 szakmai vendég volt kíváncsi. A magyar vendégek mellett idén is érkeznek vásárlók a környező országokból. A Turizmus Kft. idén külön szakmai tanulmányutat is szervez a meghívott külföldi hosted buyereknek az eseményt megelőző két napon.

B2B tárgyalások a Groupama Arénában

Fotó: turizmus.com

A MICE Business Day vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. Az esemény tökéletes alkalom új partnerek megismerésére és a régiekkel való találkozásra egyaránt. A kiállítók listáját ITT érheti el.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat ITT találja.

Szakmai kerekasztal-beszélgetés a Várkert Bazárban

Fotó: turizmus.com

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt EZEN a weboldalon talál.

A MICE Business Day szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy az esemény mindig új helyszínen kerüljön megrendezésre. A Groupama Aréna, a Várkert Bazár és a Pesti Vigadó után ezúttal egészen más környezetben, a Millenáris B épületében kap teret az egy napos workshop és kísérő eseményei. A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekről budapesti és vidéki éttermek, food truck-ok és catering cégek gondoskodnak.

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

Legyen Ön is ott a legfontosabb hazai MICE eseményen!
www.micebusinessday.hu