MICE Business Day: Fókuszban a fenntarthatóság

Forrás: turizmus.com

 2022. október 07. 16:09

A jó ár-érték arány, a színvonalas szolgáltatások és a nagyfokú rugalmasság mellett egyre fontosabb igényként jelenik meg a megrendelők részéről a fenntarthatóság, ezért állították a témát a szervezők a november 10-i MICE Business Day szakmai programjának fókuszába.

Idén is tartalmas szakmai fórummal indul Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma, az Anantara New York Palace Hotelben november 10-én megtartott MICE Business Day.

A céges rendezvény- és utaztatói piac első számú hazai networking eseményének szervezői az előkészületek során hagyományosan nagy hangsúlyt fektetnek a szakmát aktuálisan foglalkoztató téma meghatározásába és a neves előadók felkérésére. A növekvő energiaárak okozta válság és az erre válaszként elindított fenntarthatósági beruházások kétségkívül az idei ősz legforróbb témái, nem véletlen, hogy az idei esemény délelőttjén a fenntarthatóságról és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól adnak elő nemzetközi szinten elismert szakemberek.

Idén is tartalmas szakmai fórummal indul Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma

Fotó: Grósz Balázs

A 9 órakor kezdődő megnyitó és a köszöntők után „Don’t leave anyone behind!” – címmel tartja prezentációját a szektor magán- és állami tagjai közötti kapcsolat fenntartásáról és szervezet klíma akciótervéről Tim Fairhurst, az ETOA főtitkára és politikai igazgatója.

A szolgáltatásait az utazási és turisztikai ágazat számára kínáló Travelport képviseletében Damiano Sabatino, VP & Managing Director lép a színpadra, hogy az utazási szolgáltatások  értékesítési folyamatának javításáról beszéljen a hallgatóságnak.

Hogy miként érheti el a zéró károsanyag-kibocsátást néhány éven belül egy szállodalánc, és milyen választ ad az energiaárak növekedésére a 39 egységet összefogó a&o lánc, arról Philip Winter Chief Marketing Officer beszél a hallgatóságnak.

A repülés fenntarthatóbbá tétele sem lehetetlen, hogy milyen megoldások vezetnek idáig, arról McPartlin-Kiss Ildikó, az Air France KLM Magyarország, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia és Montenegró országos menedzsere tart prezentációt az üzleti turisztikai csúcstalálkozó délelőtti szakmai programja során.

A MICE Business Day programja és az idei kiállítók legfrissebb listája megtekinthető az esemény honlapján.

Ne maradjon le az év egyetlen corporate MICE rendezvényéről!

Jelentkezem a MICE Business Day-re >>>


Jöjjön el és találkozzon régi és új partnereivel, alapozza meg itt a 2023-as üzleti évet!