MICE Business Day: már csak 3 napig regisztrálhat

Forrás: turizmus.com

 2016. november 08. 16:08

A november 15-i workshopon számos külföldi kiállító is várja a potenciális magyar partnereket a Várkert Bazárban. Szlovénia, Szlovákia és Málta mellett igazi különlegességként jelenik meg most első ízben a gyönyörű, szecessziós Nagyvárad kiváló ár-érték arányú 4 csillagos konferencia szállodáival.

Javasoljuk, hogy a külföldi kiállítókhoz mielőbb foglalják le tárgyalási időpontjaikat az online órarendben, mert igen nagy az érdeklődés irántuk.

A külföldiek közül is kiemelnénk a most első ízben bemutatkozó szecessziós Nagyvárad szállodáit, amelyek mindössze 3 órányi autóútra találhatóak Budapesttől:

Új szereplőként jelenik meg továbbá néhány üzleti turisztikai szolgáltatást kínáló szlovákiai szálloda:

Szlovéniából pedig a Sava Hotels & Resorts és a Terme Olimia Hotels üzleti turisztikai kínálatára hívnánk fel a figyelmet.

Ezeknél a szállodáknál rohamosan fogynak az időpontok, kérjük, foglaljanak még ma!

Ha Ön utazási irodát, konferencia/kongresszus-szervező vagy tréning céget, rendezvény- vagy reklámügynökséget képvisel, esetleg vállalati utaztató, rendezvény vagy incentív szervező, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és az online órarendet itt érheti el >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál >>

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről. A szakmai fórumról itt tudhat meg többet >>

A szakmai fórum szponzora:

 

Az eseményen több mint 20 további partnerünkkel ismerkedhet meg, akik a helyszínen mutatják be a céges rendezvényszervezéshez, valamint üzleti utaztatáshoz kapcsolódó szolgáltatásaikat.

Kiemelt partnerünk:

 

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket.