MICE Business Day: ne maradjon le a kedvezményes kiállítói regisztrációról!

Forrás: turizmus.com

 2024. június 04. 12:00

Ne hezitáljon, már csak 10 napig érvényes kedvezményes ajánlatunk a 10. MICE Business Dayre: június 15-ig early bird áron biztosíthatja be helyét Magyarország legnagyobb nemzetközi üzleti turisztikai workshopjára.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, elindult a jelentkezés a MICE Business Day-re, amelynek a Hungexpo Kongresszusi Központ ad otthont 2024. október 22-én.

 

Miért?

Számos indokot tudunk felsorakoztatni amellett, hogy miért érdemes kiállítóként jelen lenniük a hazai MICE-piac legfontosabb eseményén a négy- és ötcsillagos szállodáknak, rendezvényhelyszíneknek, programgazdáknak, desztinációknak, AV-szolgáltatóknak, cateringcégeknek és a rendezvényszolgáltatók képviselőinek. A két legfontosabb érv talán az edukáció és a networking.

A hazai MICE-piac legfontosabb eseménye a MICE Business Day

Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

További négy kiemelt érvünk, amire nem lehet nemet mondani:

Pénzt és időt spórolhat meg. A rendezvényen az üzleti turizmus minden fontos szereplője egy helyen lesz jelen. Egyetlen nap alatt számos eredményes tárgyalást folytathat, új üzleteket köthet hosszú utak megtétele nélkül, és akár az egész következő évét megalapozhatja.

Tovább építheti szakmai kapcsolatrendszerét. A MICE Business Day nemcsak a közvetlen tárgyalásokra, hanem a fókuszált szakmai networkingre is remek lehetőséget kínál. Az élménytérben a folyamatos kávészünet mellett találkozhat és kötetlen módon beszélgethet a szakma képviselőjével.

Új hazai és nemzetközi vásárlókat ismerhet meg. Az eseményre a hazai üzleti turisztikai szervezőkön és utaztatókon, valamint a corporate rendezvények döntéshozóin túl a nemzetközi piacokról, elsősorban a környező országokból és fő küldőpiacainkról is érkeznek szakmai vásárlók.

Szakmai információkat kaphat első kézből. A délelőtti szakmai fórumon ismert hazai és külföldi szakemberek előadásai révén első kézből tájékozódhat az ágazatot érintő legaktuálisabb témákról.

 

Hogyan?

Kiállítóink kétféle megjelenési mód közöl választhatnak.

Tárgyalóteres kiállítóként kényelmes tárgyalóasztaloknál fogadhatja partnereit. Minden asztalhoz 10 egyéni tárgyalási időpont jár, ahol értékes üzleti kapcsolatokat alapozhatnak meg a minősített szakmai vásárlókkal.

Amennyiben catering, rendezvénytechnikai, mobilitási vagy más rendezvényszolgáltatóként, valamint turisztikai desztinációként egyedi installációkkal kívánja lenyűgözni meglévő és új partnereit, regisztráljon élményteres kiállítóként. Az élménytérben saját eszközökkel, pop-up fallal, bútorokkal saját arculatához igazíthatja megjelenését, kiegészítő szolgáltatásként tárgyalási időpontok vásárlására is lehetőség van.

Akár saját tárgyalóasztallal, akár installációval vesz részt az eseményen, intenzív és hatékony napra számíthat

Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

Kikkel?

Régi elégedett és visszatérő partnereink mellett több új kiállító is bejelentkezett már, köztük ötcsillagos szállodák, mint a Kozmo Hotel Suites&Spa***** és a közeljövőben nyíló Kimpton BEM Budapest Hotel, emellett az exkluzív helyszíneket kínáló kiállítók sorát gazdagítja az idei évben a Costes Group Hungary, valamint a Hungarian GastroCellar rendezvényhelyszín és Király cateringet képviselő Hungaria Group is.

Ne maradjon le! Foglalja le kiállítói helyét 2024. június 15-ig kedvezményes early bird áron!