Új nevek a MICE Business Day kiállítói között

Forrás: turizmus.com

 2022. október 06. 18:11

Több felső kategóriás szálloda és fine dining étterem is jelen lesz a november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megrendezett MICE Business Day új kiállítói között. A kiállítók limitált számban, a jövő hét második feléig még jelentkezhetnek az eseményre.

A hazai MICE piac legfontosabb eseményén, a kapcsolatépítésre és edukációra egyaránt lehetőséget biztosító MICE Business Day-en eddig közel 50 kiállító jelezte részvételi szándékát.Az egynapos, one-to-one workshoppal egybekötött szakmai fórumra látogatók az eseményen olyan turisztikai, vagy közvetlenül az ágazathoz kapcsolódó szolgáltatókkal léphetnek kapcsolatba, amelyek az üzleti turisztikai piac szereplői számára magas színvonalú szolgáltatást kínálnak. A folyamatosan bővülő kiállítói lista, és a résztvevők bemutatkozása megtekinthető az esemény honlapján.

Az idei MICE Business Day helyszíne az Anantara New York Palace Hotel lesz

Fotó: Anantara New York Palace Hotel

Új kiállítók a MICE Business Day-en

A nagyszabású eseményen elsőként lesz jelen a Zeina Hotelshez tartozó Continental Hotel Budapest****superior, a Budapest történelmi belvárosában lévő, négycsillagos designhotel személyre szabott és business szolgáltatásokkal és jól felszerelt konferenciateremmel várja vendégeit. Szintén elsőként mutatkozik be a Magyar Állami Operaház és a Szent István-bazilika közvetlen szomszédságában lévő, 214 szobával és 3 rendezvényteremmel büszkélkedő Hilton Garden Inn City Centre. A látogatók megismerkedhetnek az Ybl Miklós által tervezett vízház épületében kialakított FELIX Kitchen&Bar tradicionális, mégis modern gasztronómiai kínálatával, kortárs művészeti tereivel.

A vidéki helyszínek közül újdonság a LUA Resort***** Balatonfüred & LUA Events, a Balaton északi partjának első ötcsillagos szállodája és a hozzá tartozó, egyedi adottságú vízparti rendezvényhelyszín. Szintén idén csatlakozott a kiállítókhoz Tiszaújváros legújabb, négy csillag superior besorolású szállodája, a 450 négyzetméteres alapterületen 7 rugalmasan alakítható teremmel rendelkező Tisia Hotel & Spa, mely vendégeinek közvetlen átjárási lehetőséget biztosít a Gyógy- és Strandfürdőbe.

A Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója által idén nyolcadik alkalommal megtartott rendezvényre korlátozott számban még várják a kiállítókat. A jelentkezők ötféle, különböző szolgáltatásokat tartalmazó kiállítói csomag közül választhatnak, emellett extra megjelenési felületek megvásárlására is van lehetőség.

Ne maradjon le az év egyetlen corporate MICE-rendezvényéről!

Jelentkezem a MICE Business Day-re >>>

A nagyszabású november 10-i eseményen idén is a hazai MICE-piac legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre. A szakmai fórum központi témája a fenntarthatóság, annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól nemzetközi szinten elismert szakemberek tartanak izgalmas előadásokat a délelőtti konferencia során.

Jöjjön el és találkozzon régi és új partnereivel, alapozza meg itt a 2023-as üzleti évet!