Miért épp az Amadeus? – Pontos, gyors, megbízható

Forrás: turizmus.com

 2018. november 29. 18:28

Ahogyan a jó bornak nem kell cégér, az Amadeus előnyeiről sem kell győzködni azokat, akik már ismerik. Partnereik évtizedek óta hűségesek rendszereikhez, ilyen a Lupus Travel is. Az alábbiakban Farkas Miklós ügyvezető véleményét olvashatják miniinterjúnkban.

Farkas Miklós

Fotó: Amadeus

Mióta használja a Lupus Travel az Amadeus-t?

Nem kell sokat gondolkodnom a válaszon: amióta létezik. 1996-ban alapítottuk az irodát, és jól emlékszem, hogy már egy héttel a beköltözés után működött a rendszer.

Mely termékeket használják leginkább?

A legnagyobb hangsúly nálunk a repülőjegy-foglaláson van, s mivel nagy volumenben foglalkozunk üzleti utaztatással is, kiemelten fontos, hogy jó rálátásunk legyen a lehetőségekre, és hogy gyors, pontos információkat kapjunk. Az Amadeus ezt biztosítja számunkra. Ezen kívül szállásfoglalást is intézünk, illetve az egyéb turisztikai termékeket tartalmazó TOMA rendszert is használjuk, amelyen keresztül német tour operatorok ajánlatait tudjuk foglalni.

Mit tart az Amadeus legnagyobb előnyének?

Nagyon fontos, hogy az Amadeus-nál gyakorlatilag ugyanazokat a nyitott helyeket látom valós időben, mint amit a Lufthansa, a KLM, a British Airways, vagy bármely légitársaság a saját rendszerében, mivel az Amadeus biztosítja 150 légitársaságnak a saját utas kezelési rendszerét. Stabil és megbízható, és azonnali, pontos információkat kapunk. Ha pedig mégis valami gond támadna, a magyar help desk és az iroda többi munkatársa is nagyon készségesen és gyorsan segít azt megoldani.

A nemrég fejlesztett új online felületre, az Amadeus Selling Platform Connectre bárhonnan, bármilyen eszközről könnyedén be lehet lépni

Fotó: Amadeus

Nagyon jó a nemrég fejlesztett új online felület is, az Amadeus Selling Platform Connect, amelyre megfelelő biztonsággal bárhonnan, bármilyen eszközről (PC, tablet, mobiltelefon) könnyedén be lehet lépni, ez nagyon megkönnyíti, gördülékennyé teszi a munkánkat.

Szintén praktikus, hogy az üzleti utazók számára külön profilok hozhatók létre, így személyre szabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani az utasainknak.

(X)

 

Kapcsolódó cikkek