Három év után ismét útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba

Forrás: MTI

 2023. november 21. 15:18

Három év után idén újra útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba, ahol Alma Együttes koncerttel, bűvészelőadással, adventi kézműves foglalkozásokkal, játékokkal és korlátlan kerti vasutazással várják az érdeklődőket december 2-án – közölték a szervezők.

A vonat a Nyugati pályaudvarról indul két alkalommal – egyszer délelőtt és egyszer kora délután – úti célja pedig a Vasúttörténeti Park lesz, ahol 10 és 13 óra között, valamint 14-től 17 óráig várják programokkal a családokat.

Délelőtt és délután is fellép majd az Alma együttes, valamint Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsorával szórakoztatja a gyerekeket, akik készségfejlesztő játékokkal – óriás jenga, amőba, célbadobás, reflexjátékok – is próbára tehetik ügyességüket. A kerti vasutazás korlátlanul igénybe vehető az esemény alatt.

Három év után újra elindul a Mikulás Expressz

Fotó: Vasúttörténeti Park / Fejes Antal

 

A programon mézeskalács-díszítéssel, karácsonyi díszek készítésével is foglalatoskodhatnak a gyerekek, valamint a Mikulással és Manójával is készíthetnek fotót a vendégek.

A Mikulás Expresszre a MÁV Rail Tours oldalán lehet jegyet venni, sétálójegyek a Vasúttörténeti Park weboldalán, valamint a helyszínen kaphatók.