Minden, ami hajózás

Forrás: turizmus.com

 2019. január 10. 19:50

Megjelent a Mahart Tours 2019. évi hajózási katalógusa, mely ízelítőt nyújt a cégnél foglalható hajótársaságok rendkívül széles kínálatából. Egyaránt tartalmaz tengeri, folyami kabinos és nemzetközi kompjegy ajánlatokat.

A katalógus borítója

Fotó: Mahart Tours

A katalógus ajánlatainak egyik újdonsága, hogy tartalmaz kerékpárral és hajóval kombinált utakat, melyekkel bejárhatjuk Európa folyamainak legszebb szakaszait, a Dunakanyart, a Wachau-völgyet a Schlögener Schlingét, valamint Olaszország toszkán partjait, Elba szigetét, Giglio szigetét vagy a Mosel és a Saar kanyarulatait. A szállás a hajón van, de a parti kirándulásokat kerékpárral szervezik.

A cég másik különleges ajánlata a fiataloknak szól: útvonalai és a hajó felszereltsége, kialakítása rövid kiruccanásra, legénybúcsúra, céges csapatépítésre jelenthetnek kitűnő választást. Baráti társaságokkal, kalandokat kedvelőkkel ismertetik meg a folyami hajózás luxusát.

Amennyiben szívesen lapoznának az ajánlatok között, a katalógust átvehetik a Mahart Tours irodájában, de a hirlevel@maharttours.com e-mail-címre küldött levéllel is igényelhetnek egy példányt a név, a pontos cím és a telefonszám megadásával. A kiadvány online verziója elérhető az iroda honlapján.