Minden kinn rekedt utast hazautaztatott az UNIQA

Forrás: turizmus.com

 2017. július 05. 15:45

A folyamatos 24 órás szervezőmunkának köszönhetően a biztosító intézkedésének hatására július 5-én az összes Törökországban rekedt utas – összesen 569 fő – hazaérkezett Budapestre illetve Debrecenbe.

Az első gép 09.55 órakor érkezett Budapestre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, majd 11.25 órakor Debrecenbe, ahol a biztosító kollégái már a csomagkiadásnál várták az érkező utasokat. A második gép 13.30 órakor pontosan, a harmadik járat némi késéssel ugyan, de sikeresen landolt Budapesten, ahol a biztosító kollégái egyből megkezdték az utasok tájékoztatását – olvasható az UNIQA közleményében.

A biztosító így minden Törökországban ragadt utast biztonsággal hazajuttatott, kivéve az utasok kb. 10%-át, akik saját költségükön, önszántukból tovább kívántak maradni.

A biztosító a Törökországban rekedt magyarok hazajuttatása és kártalanítása mellett kiemelten kezeli azon ügyfelek kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a Green Holidays Kft.-nél. A kártalanítás pontos menetéről és további információkról az UNIQA Biztosító honlapján tájékozódhatnak az érintettek.

A repülőtereken a biztosító kollégái azonnal megkezdték az utasok tájékoztatását

Fotó: Green károsultak Facebook csoportja

 

A BIZTOSÍTÓ TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓI A KÁROSULTAKNAK:

Azonnali segítségnyújtás az alábbi, ingyenesen hívható telefonszámon: +36 80 2999 99

Azon károsult ügyfelek, akik nem kezdték meg utazásukat, kárigényüket a 4839597 kötvényszám feltüntetésével az info@uniqa.hu címen jelezhetik.

A kárbejelentéshez az alábbi dokumentumokat kell csatolni:

- a befizetési bizonylatokat

- az utazási szerződést

- bankszámlaszám, ahova a kártérítési összeg utalható

- a kitöltött kárbejelentőt

Határidő: 2017. augusztus 1. (kedd)

Fontos, hogy az e-mail tárgyának a „Green Holidays”-t kell megadni.


 



Kapcsolódó cikkek

Leállt a Green Holidays

2017. július 02.