Minneapolisba indít járatot a KLM

Forrás: turizmus.com

 2016. október 17. 16:34

Jövő márciustól a KLM heti három oda-vissza járatot indít a Minneapolis Saint Paul repülőtérre Amszterdamból. Az új szolgáltatás a már meglévő három járatot egészíti ki, amelyet az Air France KLM transzatlanti partnere, a Delta Air Lines üzemeltet.

„A KLM folyamatosan bővíti hálózatát. Az új célállomás egyrészt több opciót kínál a Minneapolisba utazóknak, másrészről a Delta Airlinesszal kötött kódmegosztásos megállapodás több mint 60 észak-amerikai desztinációt tesz elérhetővé" – nyilatkozta Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

Az új járat március 27-től, hétfői, szerdai és szombati napokon közlekedik. Amszterdamból 9:35-kor indul, és 11:20-kor érkezik a Minneapolis St. Paul repülőtérre helyi idő szerint. Visszafelé 14:50-kor indul a járat, és másnap 05:50-kor száll le Amszterdamban. A járatokat Airbus 330-200-as repülőgéppel üzemeltetik majd.

Minneapolis


Minneapolis az amerikai Minnesota legnagyobb városa több mint 400 ezer lakossal. Egyedi „skyway" rendszerrel rendelkezik, ezek az üvegből készült gyalogosátkelők kötik össze az épületeket a város szívében. Minneapolis emellett modern művészeteknek, színházaknak és számos éjszakai szórakozóhelynek ad otthont. Kereskedelmi szempontból a gyógyászati ipar és a pénzügyi szervezetek központja.