Miskolc Pass a MÁV-START járatain

Forrás: turizmus.com

 2017. március 02. 14:41

Hosszú távú partneri megállapodásának következő állomásához érkezett a MÁV-START és a Miskolci TDM (MIDMAR), amelynek célja, hogy a Miskolc Pass kártya által biztosított komplex turisztikai kínálat bemutatásával minél több utazó válassza Miskolcot.
A fentiek mellett további cél, hogy a térségébe érkező vendégek minél kedvezőbben látogathassák meg a környéket és fedezhessék fel a Miskolc által nyújtott látnivalókat – áll a MIDMAR tájékoztatójában.

A vendégek egyre tudatosabban választják pihenésükhöz Miskolcot, és ehhez nagyszerű lehetőségeket kínál 2015 tavaszától a Miskolc Pass turisztikai kártya. A kártyával 16 attrakció ingyenesen látogatható, a helyi közösségi közlekedés korlátlanul használható, valamint több mint 80 elfogadóhelyen százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a kártya tulajdonosai.

A kedvezményt nyújtók között 2017. március 1-től már a MÁV START Zrt. is megtalálható. A 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt a turistáknak szóló 24, 48, 72 és 120 órás kártyákkal lehet igénybe venni.

Miskolc Pass turisztikai kártya

Fotó: MIDMAR

A MÁV-START 33% alkalmi menettérti kedvezményével az érdeklődők a vasúttársaság bármely belföldi állomásáról Miskolc-Tiszai állomásra utazhatnak és vissza. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy legkésőbb a visszautazás során, jegyvizsgálatkor az utas fel tudja mutatni a Miskolc Pass turisztikai kártyáját, és annak érvényessége − kezdő és/vagy záró időpontja − a 7 napos érvényességű menettérti jegy 1. napján 0:00 óra és 7. napján 24:00 óra közé essen.

A MÁV-START weboldalán már egyszerűen hozzájuthatnak az utazók a Miskolc Pass turisztikai kártyához, melyet a vásárlás után online formában azonnal megkapnak.

A kedvezményről szóló tájékoztatással és a kedvezményes jegyváltási lehetőséggel, a budapesti Utazás 2017 kiállításon a MÁV-START Zrt. 204/A standján is találkozhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek