Mona Lisa, Versailles és a francia divat az Air France új biztonsági videójában

Forrás: turizmus.com

 2021. március 01. 11:37

Március 1-jétől egy megújult, Franciaország földrajzi, építészeti és kulturális életének legismertebb elemeit felvonultató biztonsági videót láthatnak az Air France utasai. A kisfilmben a fedélzeti szabályok mellett a francia értékeket is bemutatják a franciául és angolul megszólaló légiutaskísérők.

Az Air France bemutatta hat év után megújuló fedélzeti biztonsági-videóját, melyet 2021. március 1-től játszanak majd le a gépeken felszállás előtt.

Az elegáns és mozgalmas oktatóanyag a régről ismerős és az újonnan bevezetett szabályok mellett a francia kultúra közkeletű elemeit is felvonultatja, így invitálva az utazóközönséget a világ megismerésére.

A kisfilmben két légiutaskísérő veszi sorra a biztonsági intézkedéseket, miközben Franciaország egyik ikonikus helyszínéről a másikra utaznak, és bemutatják az ország legjavát az élénk, musicalek ihlette dallamok kíséretében.

A nézők egyik pillanatról a másikra az Opéra Garnierben, a Versailles-i kastély kertjében, a napsütötte Francia Riviérán vagy a legendás Martinez Hotelben találják magukat. Az utazás a Provence-i borvidéken, múzeumokban, divatbemutatókon, jellegzetes francia kávéházi teraszokon és a Szajna-menti könyvesboltok között folytatódik, amelyek mind az ország lenyűgöző, felfedezni való úti céljai. A biztonsági oktatás a tündöklő Eiffel-torony tetején ér véget, ahol az Air France személyzete köszönti a légitársaság utasait.

„Ebben az érzelmekkel teli videóban Franciaország legjavát mutatjuk be a nagyközönség számára. Személyzetünk felkészülve várja visszatérő utasainkat, hogy megismertessék velük a számunkra oly kedves francia életstílust" – mondta el Catherine Villar, az Air France Customer Experience részlegének alelnöke.

A légitársaság új kommunikációs ügynökségével, az Aura by Omnicommal és a Francia Idegenforgalmi Hivatallal közösen készítette a kisfilmet. A rendező és forgatókönyvíró Romain Quirot volt, míg a zenét kifejezetten erre célra szerezte az Oscar-díjas Ludovic Bource.