Montenegróba vitte partnereit a Robinson Tours

Forrás: turizmus.com

 2015. május 19. 15:10

Május 2-9. között rendezte meg első montenegrói tanulmányútját a Robinson Tours, a túrán több mint 30 viszonteladó ismerhette meg a desztinációt és az iroda szálláskínálatát.

A tanulmányúton Montenegró számos tengerparti szállodáját és apartmanját bemutatták, az egy hetes program főbb állomásai Herceg Novi, Budva, Becici, Rafailovici, Sveti Stefan és Petrovac üdülőterületei voltak. A környéken elérhető kikapcsolódási lehetőségeket kirándulásokon és programokon keresztül mutatták be a résztvevőknek. A kotori városnézés mellett a Budva felé vezető út volt a nagy kedvenc, ahol 25 hajtűkanyarból álló szerpentines út vezet, és később mesés kilátást nyit meg az egész Kotori-öbölre.

A Szkadari-tavi hajókázás során pedig lehetőség adódott az Adria után a tóban is megmártózni. A montenegrói szőlőpálinka, a Loza is megkedveltette magát a csapattagokkal, így adott volt a jó hangulat az esti táncos programokhoz.

A magyar turisták egyre nagyobb érdeklődést mutatnak Montenegró iránt, leginkább az egyéni utazást választják. Hazánkból jelenleg nincs közvetlen légi összeköttetés, busszal hetente egyszer érhető el a tengerpart budapesti indulással. Az utasok kérésére készít az iroda buszos csomagajánlatokat is. Idén már az előfoglalási időszakban több foglalás érkezett, mint a korábbi években a teljes szezonra. A montenegrói választék bőséges, a magasabb és az alacsonyabb kategóriájú szállások között is lehet kedvező áru ajánlatot találni.