Montenegróban járt partnereivel a Robinson Tours

Forrás: turizmus.com

 2019. június 04. 10:14

Május végén 30 viszonteladó partner ismerhette meg az utazásszervező szálláskínálatát, valamint az ország látnivalóját és kultúráját.

A study túra résztvevői a Bar, Sutomore, Cajn, Petrovac, Rafailovici, Becici és Budva településeken legfontosabb szálláshelyeit – apartmanházakat továbbá 3-5* csillagos hoteleket látogattak végig – tájékoztatta lapunkat az utazásszervező.

Az öt nap során jutott idő az ország néhány látnivalójának megismerésére is magyar nyelvű idegenvezetés mellett.

A tanulmányút során elsőként Bar óvárosát és várát fedezték fel, de Budva óvárosának megismerésére sem maradhatott ki a programból. A tanulmányutat egy teljes napos Montenegró-túra koronázta meg, melynek keretében ellátogattak Cetinjébe, a régi fővárosba, majd Njegusiba egy sajt-sonka és borkóstolóra, ahol megismerhették a helyi gasztronómiai különlegességeket.

 

Ezután a Kotori-öböl látnivalóiból következett néhány fontos látnivaló. A következő állomás Petrovac hangulatos városának kávézókkal és éttermekkel teli partmenti sétánya volt, innen végül elhajóztak az öböl egyik aprócska szigetére, Ostrvora.

Montenegró változatos tengerpartja és strandjai mellett látványosságokban bővelkedő turisztikai célpont is. A látnivalókat bemutató magyar nyelvű kirándulások kedveltek a magyar utasok körében.

A nyári szezonban a Robinson Tours a Wizz Air szombati járatával kínál szervezett utakat június 15. és szeptember 7. közötti indulásokkal, heti rendszerességgel.