Mostantól foglalni is lehet az Utazómajom oldalán

Forrás: turizmus.com

 2017. december 18. 12:47

Szerződést kötött egy utazási irodával az Utazómajom, így már foglalni is lehet az oldalán.

Az olvasói igényeknek megfelelően egy újabb szolgáltatással bővült az utazómajom.hu weboldal, tájékoztatott az oldal üzemeltetője, Tóth Ákos. Az informatikai szakember azzal indokolta a szolgáltatásbővítést, hogy számtalan kérést kapott, amiben az érdeklődők segítséget kértek a foglaláshoz.

Mivel az oldal eddig sem, és ezután sem működik utazási irodaként, ezért csak tanácsokkal tudott szolgálni, a konkrét foglalást nem végezhette el. Volt, akinek a nyelvi akadályok jelentettek gondot, de olyan is, aki élete első önálló foglalásához szeretett volna segítséget kérni.

Mostantól viszont lehetőséget biztosít az oldal az ajánlatok jelentős részénél arra, hogy az érdeklődők lefoglalják az utazási ajánlatot. Egy magyar ügyfélszolgálattal rendelkező, Magyarországon bejegyzett cég végzi a foglalást, ráadásul egyben. Az egyben foglalt csomagokért felelősséget vállal az Utazómajom partnere, a Beontrips.

Menetrendváltozás vagy járattörlés esetén saját költségen új alternatívát ajánlanak. Az utazás pénzügyi biztonságát a Colonnade biztosítótársaság garantálja. A kártyás fizetési szolgáltatást az OTP Mobil Kft Simplepay rendszere nyújtja.

A foglalási lehetőség mellett az utazómajom ezentúl is közzéteszi a közvetlenül a szolgáltatóhoz vezető linkeket a megszokott helyen, kiemelve.