Mostantól involuntary jegycserékre és refundokra is használható az Amadeus Ticket Changer

Forrás: turizmus.com

 2015. november 26. 15:33

A szolgáltató Amadeus Ticket Changer (ATC) névre keresztelt terméke újabb funkciókkal bővült, melyek segítséget nyújthatnak az involuntary jegycserék és a visszatérítések kezelésében.

Az Involuntary opció az úgynevezett „nullás" jegycserék (pl.: menetrendváltozás, járattörlés, sztrájkok esetén) előkészítésében nyújt segítséget.Használata során létrehozza a TST-t, megszerkeszti az árkalkulációt, automatikusan felépíti és a PNR-ba emeli az FO-sort. Alkalmazásával lényegesen egyszerűsödik és felgyorsul a jegycsere folyamata.

 

A Refundopció a visszatérítések során válhat hasznos segítővé. A funkciót támogató légitársaságok(listájuk a rendszeren belül FQNATC/CXR inputtal jeleníthető meg)visszatérítései automatikusan kalkulálódnak, és azok garantáltak lesznek, így csökkentve a hibás visszatérítésekből származó ADM-ek esélyét.

Mindkét funkció az Amadeus Selling Platform része, így külön megrendelés nélkül az összes Amadeust használó iroda számára elérhető. Részletes termékismertető az Amadeus E-Support Centre oldaláról tölthető le az alábbi linkek segítségével.

_      Amadeus TicketChangerInvoluntary termékismertető

_      Amadeus TicketChangerRefund (kriptikus) termékismertető

_      Amadeus TicketChangerRefund (grafikus) termékismertető

Bővebb információ: sales@hu.amadeus.com , +36 1 880 1100.