MSC study tour az IBUSZ szervezésében

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. június 01. 16:38

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. 32 fő részvételével képviseltette magát az MSC hajótársaság exkluzív útján Rómától Barcelonáig, amelyhez a 2018 júniusában átadott, 20 emeletes Seaview luxushajó adott helyszínt május elején.

A világ számos országából – Mexikótól kezdve Közép- és Kelet Európán át Ausztráliáig – közel 300 meghívott iroda 600 munkatársa érkezett az útra. A hajótársaság első negyedéves értékesítési adatai alapján (2023. teljes évre vonatkozó teljes foglalási állomány) az IBUSZ az előkelő 20. helyet, míg Magyarországon magasan a piacvezető szerepet tölti be.

Az IBUSZ 32 fővel képviseltette magát az exkluzív úton

Fotó: IBUSZ

A hajón az MSC teljes vezetősége fogadta a résztvevőket, Mr. Gianni Onorato, a hajótársaság vezérigazgatója beszédjében méltatta az irodák munkáját, és a jövőbeni terveikről is említést tett: az új ultraluxus hajóosztályról (Explora Journey), a flotta további bővítéséről (a napokban adják át az Euribiát, valamint 2025–26–27-ben három új hajó kerül be a World Class hajóosztályba), és az utasszámuk drasztikus növekedéséről is beszélt. Céljuk, hogy pár éven belül az évi ötmillió utasszámot érje el a társaság.

Az MSC rövid távú tervei között évi ötmillió utas szerepel

Fotó: IBUSZ

A négynapos utazás alatt a kollégák továbbképzéseken vehettek részt, tájékoztatást kaptak az MSC újdonságairól és jövőbeni terveiről, közben élvezhették a hajó magas szintű szolgáltatásait.

A hajó magas szintű szolgáltatásai várták a résztvevőket

Fotó: IBUSZ

A harmadik napon Mallorca szigetén kötöttek ki, ahol az IBUSZ telepített idegenvezetője fogadta a magyar csoportot, és egy egész napos túrán mutatta be a gyönyörű sziget két fő üdülőhelyét és az IBUSZ garanciális szállásait. A nap végén még Palma óvárosának felfedezésére is jutott egy kis idő, mielőtt a hajó folytatta útját Barcelonába.

A hajózás végén a barcelonai kikötőben szintén az IBUSZ telepített idegenvezetője várta a csoportot, majd közel egy órás autóbuszúttal Costa Dorada tengerparti városába, Salouba kalauzolta őket. A saloui városnézést követően a kollégáknak lehetőségük volt megismerniük az IBUSZ kínálatát, garanciális szállodáit. A kellemes ebédet követően végigsétálhattak a városka központján, majd felfrissülésképpen egy tengerparti bárban jéghideg sangría várta a résztvevőket. A csoport élményekkel és rengeteg hasznos információval érkezett haza Budapestre.

(X)