MUISZ díjátadó vacsora

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 20:00

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége február 18-án, az Urban Betyár étteremben rendezett est keretében adta át a legjobb szolgáltatóknak járó díjakat.

A vendégeket Leidal Tamás, az Urban Betyár Étterem ügyvezetője köszöntötte, majd Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség értékesítési igazgatója ismertette a társaság 2019. évi, kiállításokkal rendezvényekkel kapcsolatos terveit, majd az országspecialisták mutatták be szakterületüket.

Ezután Molnár Judit, a MUISZ elnöke ismertette a szakmai bizottságok 2019. évi munkatervét, majd sor került a MUISZ-díjak ünnepélyes átadására.

Molnár Judit MUISZ-elnök

 

Az év szállodája 2018 díjat a Mercure Budapest City Center kapta. A díjat  Márics József ügyvezető vette át Drégely Ágnes MUISZ alelnöktől.

Az év légitársasága 2018 díjat az Emirates Airline kapta. A díjat Horváth Gábor, country manager vette át Simon Andrástól, a Légi Közlekedési Bizottság vezetőjétől.

Az év személyszállító vállalkozása 2018-ben a Travel Trans Union lett. A díjat Jakus József ügyvezető vette át Erdei Bálinttól, a MUISZ általános alelnökétől.

Márics József ügyvezető átveszi az év szállodája díjat

 

Az év rendezvényhelyszíne 2018 díjat az Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont kapta. A díjat Leidal Tamás ügyvezető vette át Molnár Judittól.

A rendezvényen egy különdíj átadására is sor került: Az év különdíjazottja 2018 Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség kuratóriumának elnöke lett (a díjat a távollétében Sztojanovits Kristóf, az MTSZ titkára vette át)

A rendezvénynek az Urban Betyár Étterem adott otthont

Fotók: turizmus.com