MUISZ - Több mint 40 éve a minőségi turizmusért

Forrás: turizmus.com

 2015. május 15. 12:42

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége ismét a régi - az utasok és partnerek számára talán egyszerűbb - nevét használja. A névváltoztatással megújult a szövetség logója és szlogenje is.

A "Több mint 40 éve a minőségi turizmusért" szlogen magában hordozza a szövetség több évtizedre visszatekintő múltját, valamint azt az üzenetet, hogy a szövetség tagjai minőségi és megbízható szolgáltatásokat kívánnak nyújtani az utazóközönség számára.

A MUISZ mindehhez elengedhetetlenül szükségesnek tartja a kiszámítható jogszabályi és piaci környezetet, valamint az erősebb érdekérvényesítő képességet. Ehhez szükség van a szakma minél szélesebb körű összefogására, ezért fontos, hogy azok a felelősen gondolkodó irodák, akik a MUISZ által képviselt értékeket képviselik, csatlakozzanak a szövetséghez.

A MUISZ munkájával kapcsolatos információk elérhetőek a http://www.muisz.com honlapon, a MUISZ facebook oldalán, valamint Tukacs Zsuzsa, a MUISZ titkára is örömmel áll rendelkezésre az info@muisz.com címen és a 279-1107-es telefonszámon.