MUISZ vacsora a Gödöllői Királyi Kastélyban

Forrás: turizmus.com

 2017. április 25. 15:03

Május 10-én a Gödöllői Királyi Kastélyba hívja tagjait a Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

Az esti rendezvény programja:

dr. Princzinger Péter a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese (előadás címe egyeztetés alatt)

dr. Virág Zsolt a Nemzeti Kastélyprogram és Várprogram miniszteri biztosa  - "Múltunk jelen időben"- turisztikai lehetőségek a Nemzeti Kastély és Várprogram keretében – címmel

Bemutatkozik az Aranykulcs: Ungár Tamás, a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének elnöke

Hangya Edina, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezetője  tájékoztatja a résztvevőket  Málta csodálatos látnivalóiról – „Van élet az Azur ablakon túl"

A vacsorán tombolára is sor kerül, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

Fődíj: szállás  2 fő részére 5 éjszakára reggelivel  a Seashells Resort Malta szállodában. További nyeremények: 2 éjszaka szállás félpanzióval a gödöllői Erzsébet királyné szállodában és ugyancsak 2 fő részére élménykirándulás 3 fogásos ebéddel a Lázár Lovasparban.

A vacsorát megelőzően tartalmas, programot szervez a Szövetség, az érdeklődők megnézik az Erzsébet Királyné Szállodát, a Lázár Lovaspark vendégül látja a csoportot és beszámol a fejlesztésekről, majd ezt követően a Gödöllői Királyi Kastély megtekintésére kerül sor.A rendezvényre buszt is indít a MUISZ Budapestről.

A vacsora ára MUISZ tagok részére 3500 Ft, nem MUISZ tagok számára 7900 Ft + áfa.

MUISZ tagok a MUISZ hírlevélben megadott linken keresztül regisztrálhatnak. Nem MUISZ tag érdeklődők jelentkezését a Titkárság az  info@muisz.com email címen várja.

Kapcsolódó cikkek

Mozgójárdával a Várba

2017. április 15.