Munkaerő-toborzó nyílt napot tart a Ryanair Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 16. 18:07

A fapados légitársaság budapesti bázisára keres több mint 200 fedélzeti munkatársat.

Munkaerő-toborzó nyílt napot tart a Ryanair szeptember 22-én, a budapesti bázisra keresnek több mint 200 légiutas-kísérői munkatársat – jelentette be a légitársaság.

Az érdeklődőket önéletrajzzal együtt, 2021. szeptember 22-én, szerdán 11 órára várják a vecsési Airport Hotel Budapestbe.

Tomasz Ostojski fedélzeti vezető szerint a légi közlekedés legjobb fedélzeti állásait kínálják, és a lehetőséget, hogy a jelentkezők Európa legnagyobb légitársasági csoportjánál dolgozzanak, ahol a kemény munkát gyors előrejutási lehetőségekkel jutalmazzák. A Ryanair-csoport fedélzeti személyzete térítésmentes, világszínvonalú képzést, kiemelkedő karrierlehetőséget és kimagasló fizetést kap – hangsúlyozta.

A vállalat budapesti bázisára keres több mint 200 légiutas-kísérőt

Fotó: Ryanair

Szavai szerint a vállalatcsoport a pandémia alatt szorosan együttműködött a munkatársaival annak érdekében, hogy a dolgozók meg tudják őrizni a munkájukat, és most örömmel kezdik el a tervezést az elkövetkező évekre.

Az alkalmas jelölteknek kiváló ügyfélkiszolgálási készségekkel kell rendelkezniük, és szeretniük kell az utazást – tette hozzá Ostojski.