Munkatársakat toboroz az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 30. 11:11

Légiutas-kísérőket toboroz a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága szeptember 25-én Budapesten és szeptember 27-én Pécsett.

Az Emirates-nél a légiutas-kísérők egy mindenre kiterjedő munkavállalói csomagot, adómentes jövedelmet, dubaji lakhatást és ingyenes munkahelyi transzfert kapnak. Biztosított a légiutas-kísérők egészségügyi és fogászati ellátása, valamint vásárlási és szabadidős kedvezményekre is jogosultak, de családtagjaik és barátaik is kaphatnak utazási kedvezményeket. Ennek megfelelően a felvételi eljárás is igen átfogó és alapos. A jelentkezés pontps menetét IDE kattintva lehet megismerni.

Az Emirates 161 célállomásra kínál utakat

Fotó: unsplash.com

A Nyílt Napon való részvételhez nem szükséges előzetes regisztráció, de a jelölteknek egy fotóval és egy angol nyelven írt aktuális önéletrajzzal kell érkezniük, pont úgy, ahogy az a weboldalon szerepel. A légitársaság az új pozíciók betöltéséhez nőket és férfiakat is keres. Bővebb információ ITT.

A légitársaság flottája összesen 271 széles törzsű repülőgépből áll. Az Emirates üzemelteti a világ legnagyobb Boeing 777-es és Airbus A380-as flottáját.