Müpa: évad végéig zárva, jegyek a 2020/21-es szezonra már kaphatók

Forrás: turizmus.com

 2020. április 17. 18:44

A Müpa a látogatók, művészek és munkatársak egészségét szem előtt tartva a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart, azaz minden tervezett előadását lemondja július 7-ig. A megszokottnál korábban, április 22-től és 23-tól már lehet jegyet vásárolni a jövő évad világsztárjainak koncertjeire.

Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója kiemelte, az intézmény bizakodó a jövőt illetően, és körültekintő előkészületek közepette várja a következő évadot.

A Müpa 2020/21-ben is olyan legendás karmestereket, világklasszis szólistákat és kiemelkedő együtteseket vonultat majd fel, mint Sir Antonio Pappano és a római Santa Cecilia Akadémia Zenekara, a Philharmonia Orchestra és Esa-Pekka Salonen, a Mahler Chamber Orchestra és Daniele Gatti, a Bécsi Filharmonikusok és Daniel Harding, Várdai István, a Győri Balett, Fischer Ádám, Víkingur Ólafsson, Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar vagy Elīna Garanča.

Az intézmény április 22-én és 23-án bont bérletet, és kezdi meg a jegyértékesítést a jövő évad egyes előadásaira, koncertjeire.Az intézmény hűségprogramjának platina szintű tagjai április 22-én 10 órától, az arany szintű tagok pedig 14 órától válogathatnak a jegyek között, az ezüst szint számára 23-án 10 órakor, a nagyközönség számára pedig 14 órakor nyílik meg a lehetőség.

A Müpa a 2019/20-as évad hátralévő részében zárva tart

Fotó: Müpa

Az ideiglenesen zárva tartó Müpa a következő hetekben sem hagyja tartalmas kikapcsolódás nélkül a négy fal közé kényszerült közönségét. Amellett, hogy mindenki számára regisztráció nélkül elérhetővé tette HD-minőségű felvételeket tartalmazó médiatárát,

Müpa Home című online közvetítéssorozatával az elmúlt évek legemlékezetesebb koncertjeinek világsztárjait varázsolja a nézők otthonába.

A képernyők előtt ülők ezen a hétvégén az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus Mozart-estjének, illetve Grieg Peer Gyntjének örülhetnek, az április 20-i héten pedig újra átélhetik a Kobajasi Kenicsiró vezényelte Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjét, Diana Damrau és Nicolas Testé bel canto gáláját és a Recirquel Újcirkusz Társulat ikonikus előadását, A Meztelen Bohócot.

Az évad hátralévő részére megvásárolt jegyeket és bérleteket a Müpa egy kifejezetten erre a célra létrehozott online felületen váltja vissza, a következő évad előadásairól és a bérletbontásról további információk is a Müpa weboldalán találhatók.