Nagy kedvezményekkel várja az Utazás látogatóit a MÁV-Start

Forrás: turizmus.com

 2017. február 27. 14:08

Belföldi és külföldi utazási kedvezményekkel, szerencsekerékkel és totóval is készül a MÁV-Start az Utazás 2017 kiállításra.

A MÁV-Start és a GYSEV az Utazás 2017 kiállításra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe.

A MÁV-Start standján, illetve a Passzázson található mobilpénztár-autóban váltott teljes árú menetjegy árából a vasúttársaság – szolgáltatási területén bármely viszonylatra – 20 százalékos kedvezményt nyújt. Amennyiben a látogatók menetjegyet vagy bérletet vesznek, illetve START Klub 50 százalékos kártyát vagy társkártyát vásárolnak, minden elköltött 1000 forint után 100 forintos kupont kapnak (maximum 5000 forint értékig). Az Interrail globál- és egyországos bérlet pedig február 1. és március 31. között 15 százalékos kedvezménnyel érhető el.

A vasúttársaság szerencsekerékkel és totóval is várja az érdeklődőket standján, március 2. és 5. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. (A épület 204/A stand).

A Kőbánya felsőn megálló vonatok menetrendje megtalálható a mavcsoport.hu oldalon

Fotó: MÁV-Start