Nagy lendülettel kezdi az évet a Sun & Fun Holidays

Szerző: Révész Róbert

Forrás: turizmus.com

 2017. január 25. 10:49

Teltházas katalógusbemutatóval indította az idei évet Sun & Fun Holidays: ismét a Marriottban gyűltek össze az utazásszervező hazai viszonteladói és külföldi szállodás partnerei.

Az eseményen megjelentek a mediterrán desztinációk hazánkban akkreditált nagykövetei, vezető diplomatái, a viszonteladó utazási irodák, a cég külföldi partnerszállodái, az úti célok régiós menedzserei és a charter légitársaságok képviselői is.

A prezentációt és workshopot követően Tolga Deniz Sariyüce, a cég ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket.

A nyaralás napos oldala – ezt a jelszót választotta idén is a több mint 750 szállodát kínáló tour operator, többségük törökországi négy- és ötcsillagos ház. Több mint tíz, török és észak-ciprusi szálloda képviselője személyesen is eljött Budapestre, hogy prospektusokkal, szóróanyagokkal szolgáljon a hazai utazási irodáknak, a magyar pihenni vágyóknak.

A  heti charter indulásokról külön menetrendi táblázatot mutattak be a prezentáció során. A debreceni reptérről Zakynthos (block seat) és Antalya (saját teljes charter) érhető el a kínálatban.

 

Jó az előszezoni érdeklődés, egészen április 30-ig tartanak az előszezoni kedvezmények, ezek mértéke szállodánként eltérő, és csaknem minden desztinációra folyamatosan érkeznek a foglalások. Idén összességében 35 százalékos forgalomnövekedést várnak.

Az újdonságok: Dalaman, Korfu, Észak-Ciprus, és Bulgária. Dalamant 40 hellyel biztosan elindítják, érdemes mielőbb foglalni, hogy legyen hely. Korfu és Észak-Ciprus teljesen új a választékban. Észak-Ciprus kiváló lehetőség a török kultúrát és vendégszeretetet kedvelőknek, hiszen a Törökországban megszokott szolgáltatásokat találja itt az utazó, ugyanakkor nincs tömeg, érintetlen, gyönyörű tengerpartokat találunk itt.

Korfu a magyarok egyik legkedveltebb desztinációja, a Sun & Fun inkább szállodai kínálatra koncentrál itt is.

Az egyes szállodák bemutatásánál az volt a szempont, hogy melyik a legnépszerűbb Magyarországon, illetve melyik szolgál specialitással, újdonsággal. A Török Riviéra feltérképezése után a görög szigetek, a választékban viszonylag új Dalaman, Korfu, valamint Észak-Ciprus és Bulgária került sorra. Egyiptom és Tunézia – amelyek szakemberei szintén bíznak a vendégek visszatérésében – már hagyományosan része kínálatuknak.

Budapest volt a második állomása a Sun & Fun és a Last Call Travel roadshow-jának, Győr után következett a főváros, ezután Szeged és Debrecen lesz a két másik állomás.

Amint a Last Call Travel vezetője elmondta, hajóutakkal, repülőjegy értékesítéssel és egzotikus túrákkal foglalkoznak elsősorban, valamint a hagyományos mediterrán régióban olyan szállodákat ajánlanak, amelyek nem találhatók meg a Sun & Fun katalógusaiban.