Nagyköveteket választott a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 10. 16:15

A Wizz Air bemutatta új WIZZ nagyköveteit, akik a következő két évben a légitársaság hivatalos arcai lesznek.

Több mint 290 000 szavazat érkezett a két hetes nyilvános online szavazás során, ahol a Wizz Air Facebook-rajongói kiválaszthatták az új WIZZ nagyköveteket. 83 jelölt szállt versenybe, ők elmondhatták a közönségnek, miért szeretnék megkapni a megtisztelő WIZZ nagyköveti címet, és bemutathatták, mit jelent számunkra a légiutas-kísérői hivatás.


A teljes hálózatban 31 új nagykövetet választottak, közülük Ivett, Szonja és Zsanett képviseli Magyarországot a következő két évben.

Az új nagykövetek már bemutatkoztak a budapesti programindító fotózáson. A színfalak mögötti videó megtekinthető a Wizz Air hivatalos YouTube-csatornáján:

Az újonnan megválasztott WIZZ nagykövetek képviselik majd Magyarországot és a Wizz Airt sajtórendezvényeken, jelentős eseményeken, toborzási és nyílt napokon, továbbá interjúkat adnak magazinok, rádió- és tévéműsorokban szerte Európában. A WIZZ nagykövetek megosztják majd, mit jelent a Wizz Air család tagjának lenni, végigkísérik az érdeklődőket a légiutas-kísérő csapat tagjaként eltöltött csodálatos napjaikon, bemutatják kedvenc WIZZ úticéljaikat, valamint ismertetik a Wizz Air legelőnyösebb ajánlatait és termékeit.