Nagyközönségi kampányt indít a MUISZ

Forrás: turizmus.com

 2016. január 28. 15:51

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége január 25-én elnökségi ülést tartott a BO33 Hotelben. A napirendi pontok között szó esett a közeljövőben induló MUISZ-médiakampányról is.

Az ülés előtt az elnökségi tagok megtekintették a 2015 áprilisában átadott szállodát és Péter Zsuzsa értékesítési igazgató rövid prezentációban mutatta be a BO33 Hotel**** Family & Suites és a Bo18 Hotel***Superior szállodák szolgáltatásait.

Az elnökségi ülésen Erdei Bálint elnök beszámolt az elmúlt időszak eseményeiről, többek között arról, hogy a vártnál is nagyobb az érdeklődés a MUISZ áprilisi tunéziai közgyűlése iránt. További fontos témája volt az ülésnek a MUISZ-stand megjelenése az Utazás kiállításon, eddig 15 iroda csatlakozott.

Erdei Bálint kiemelte a MUISZ-vacsorák töretlen népszerűségét, a következő vacsorát a Mazel Tov étteremben tartják február 9-én, melynek kiemelt témája lesz Izrael bemutatkozása mellett Csépa Balázs, a MUISZ jogi szakértőjének előadása: A Best-Reisen ügy tanulságai – hogyan csökkenthető az utazási irodák anyagi felelőssége?, valamint az utazási irodákat érintő békéltető testületi eljárások.

Az elnökség egyeztetett a közeljövőben induló MUISZ-médiakampány részleteiről is, amelyben arra is igyekeznek felhívni az utazók figyelmét, hogy csak az MKEH-nál bejegyzett, tevékenységi engedéllyel rendelkező utazási irodával utazzanak.

Szó esett továbbá két szervezés alatt álló study tour terveiről (Grúzia és Albánia) is, melyekre várhatóan tavasszal kerülne sor.