Napi Budapest–Róma járattal tér vissza az Alitalia jövő márciusban

Forrás: turizmus.com

 2020. október 12. 16:14

2021. március 28-án visszatér az Alitalia napi járattal Budapest és Róma Fiumicino repülőtere között – tájékoztatta szerkesztőségünket a légitársaság magyarországi képviseletét ellátó Aviareps.

A napi Budapest–Róma járattal lehetőség nyílik számos olasz belföldi, és interkontinentális célállomás könnyű elérésére, mint New York (JFK), Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires és Johannesburg.

A megújult Alitalia mind szolgáltatásban, mind utasbiztonságban kiemelkedően magas színvonalú megoldásokat kínál az utasai számára – tudatták. A légitársaság bázisa, a római Fiumicino repülőtér szeptemberben a világon elsőként nyerte el a 5 csillagos anti-Covid-19 díjat, melyet a neves Skytrax független szervezet osztott ki. A díjat megelőzte egy  három napon át tartó átfogó vizsgálat. Többek közt figyelemmel kísérték a reptéri hatékonyságot, számos vizuális megfigyelést tettek és azt kielemezték, továbbá az ATP mintavételi teszteket ellenőrizték, mindezek alapján kapta meg a légikikötő a Skytraxtól az 5 csillagot.

Ötcsillagos anti-Covid-minősítést kapott a római Fiumicino repülőtér

Fotó: Alitalia-video

A római reptér és az Alitalia közösen videója a Covid-biztonsági intézkedésekről itt nézhető meg.