Napi körjáratot indít a Fülöp-szigetekre az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2016. január 06. 15:15

Az Emirates 2016. március 30-tól napi körjáratot indít Dubajból Cebu-ra és Clark-ra, amellyel a légitársaság erősíti a nemzetközi összeköttetést a Fülöp-szigetek két legdinamikusabban fejlődő régiójával.

A Mactan-Cebu Nemzetközi Repülőtér a Cebu-hoz tartozó Mactan-szigeten található, és a manilai Ninoy Aquino után a Fülöp-szigetek második legforgalmasabb légikikötője. Cebu a Fülöp-szigetek egyik legfejlettebb tartománya, az üzleti élet, a bútorgyártás és az ipari termelés központja. Cebu és a környező szigetek gazdag turisztikai kínálata tavaly 1,6 millió utast vonzott a térségbe.

 

A Clark Pampanga tartományban található, a közép-luzoni régióban, ami a Fülöp-szigetek ismert üzleti és turisztikai központja. A Clark Nemzetközi Repülőtér a Clark Freeport Zone-ban (szabadkikötős terület), az Amerikai Légierő egykori bázisán fekszik.

 

Az Emirates az új útvonalon B777-300ER típusú repülőgépet üzemeltet majd, amelynek fedélzetén rendelkezésre áll a légitársaság díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató-rendszere, és az utasok Fülöp-szigeteki fogások közül válogathatnak.