Ne csak igya a sört, lubickoljon is benne!

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 14. 14:36

Izland páratlan természeti szépségei mellett új attrakcióval csábítja a turistákat: Dalvikban olyan söröző-étterem-spa nyílt, ahol a vendégek nemcsak kortyolhatják a sört, de bele is csobbanhatnak egy nagy hordóba.
Az illatos-buborékos ötletnek nagy sikere van, állítólag már a kozmetikusok is felfigyeltek az ölspa jótékony bőrregeneráló hatására.

Dalvik eddig nem volt különösebben híres bármiféle turisztikai nevezetességről, de most már a gejzíreken kívül egy újabb vonzerőt is fel tud mutatni a távoli szigetország egyik, eddig eléggé ismeretlen települése.

Dalvik ugyanis ezentúl a mennyországot jelenti ezúttal a sör szerelmeseinek, akik akár úszhatnak – no, jó inkább lubickolhatnak - a sörrel teli hatalmas hordókban.


Minden hordóhoz saját sörcsap tartozik, és akár kortyolhatnának is belőle a vendégek, de ezt azért nem ajánlják a kissé mámoros itallal teli pezsgőfürdő üzemeltetői. Elég fél órát üldögélni a hordóban, majd pihenni legalább ennyit, és tökéletes a relaxációs élmény – ennyi idő kell ahhoz, hogy a speciális élesztő kifejthesse aktív hatását. Az üzemeltetők azt állítják, hogy az élesztő csodákat tesz mind a testtel, és főleg a bőr – jobb, ha éppen csak hogy töröljük meg magunkat a fürdő után.

Jelenleg hét pezsgőfürdő üzemel, ahol a nagyobb kádakban partnerrel is lehet úszkálni. Az üdülőhely melletti étterem forgalma erősen fellendült – tervezik egy szálloda nyitását is – de addig is, a vendégek óriási sörkínálatból válogathatnak, ha csak kortyolni szeretnének az ősi italból.