Neckermann-katalógusbemutató: megváltoztak az utazási szokások

Forrás: turizmus.com

 2018. október 09. 18:59

Rendhagyó helyszínen, a bécsi Wiener Wiesn fesztiválon, a Práterben mutatta be új katalógusát a Neckermann.

Dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezetője köszöntőjében elmondta, hogy nem csupán a kedvező csomagár miatt érdemes utazási irodával utazni. Rendkívül sokat számít a biztonság, a kiszolgálás minősége, az, hogy nem hagyják magukra a turistákat. Ráadásul olyan rugalmas termékeket fejlesztettek ki, hogy akár tíz nappal az utazás előtt is variálhatnak az utazók bizonyos flexibilis utazási csomagoknál. A síutak esetében pedig olyan garanciát is vállal a cég, hogy ha nem működik a síliftek 75 százaléka a kiválasztott helyen, nincs hó, akkor az ügyfél átfoglalhat egy másik helyre, ahol tud majd síelni.

Dr. Békefi Veronika

Fotó: turizmus.com

Az idei nyári szezon értékeléséből kiderült, hogy a török utazások értékesítése nőtt kiemelkedő mértékben. A Neckermann bemutatóján elhangzott, hogy már most foglalhatók a 2019. évi nyári ajánlatok. Ennek az az oka, hogy megváltoztak az utazási szokások Magyarországon. Míg korábban a németekkel ellentétben a magyarok mindig az utolsó pillanatban döntöttek a nyaralásról, most már más a helyzet. Igény van a korai ajánlatokra, az internetes foglalások algoritmusai és a fapados légitársaságok gyakorlatának hatására is megtanulták az emberek, hogy gyakran jobb korábban dönteni.

Tóth Szilvia termékmenedzsment vezető röviden összefoglalta az elmúlt 25 év tapasztalatait a termékkínálatra és az utazási szokásokra vonatkozóan. A Neckermann szinte a világ bármely pontjára tud ajánlatot adni, szinte bármilyen közlekedési eszközzel. A klasszikus csomagtúrák mellett már minden típusú utazás elérhető,  például egzotikus utak, városlátogatások, hajóutak, kombinációs körutak, élményparkok. A téli ajánlatok összeállításánál gondoltak a síelőkre és a nem síelőkre is, számos olyan ajánlat érhető el, ahol szinte minden szegmens megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Pillanatkép a katalógusbemutatóról

Fotó: turizmus.com

„A tél is lehet napfényes” szlogen jegyében Bocsák Zsófia a repülős utakat ismertette. A legnépszerűbbek: Kanári-szigetek, Madeira, Ciprus, Málta, Zöld-foki szigetek, Marokkó, ha pedig távolabbi célpontok is szóba jöhetnek, akkor Afrika, Ázsia, a Karib-szigetek és Mexikó. A kombinált előfoglalási kedvezmény 35 százalék, kínálnak gyerekkedvezményt, euró árgaranciát, néhány euróért pedig rugalmas foglalást.

A Neckermann bécsi katalógusbemutatóján szó volt a csoportos hajóutak előnyeiről is: szervezetten érkeznek az utasok a kikötőbe, végig magyar asszisztenciát vehetnek igénybe útközben – a repülőn és a hajón is. A kirándulásokon is magyar nyelvű idegenvezetést kapnak, így igazán gondtalanul tudnak pihenni és világot látni. Ráadásul extrákat is becsempész az utazási iroda a csomagba – érveltek a Neckermann munkatársai a csoportos hajóutak mellett.

Újdonságként a Neckermann október 5-től új B2B online rendszert biztosított díjmentesen a partnerei részére. Előnyei többek között a magyar és a német árualap elérhetősége, az átlátható keresési modul, az időpontok flexibilis kiválasztása, a részletes desztináció-lista és az egyszerű ajánlatkészítés.

Népviseletbe öltözött zenészek a Wiener Wiesn fesztiválon

Fotó: turizmus.com

Az egyelőre a müncheni Oktoberfest „kistestvéreként” működő, de a szervezők reményei szerint gyorsan ismertté és népszerűvé váló Wiener Wiesn bemutatása után a Neckermann partnerei is bemutatkoztak: a Bahia Principe Hotels&Resort, a Seychelles Turisztikai Hivatala és a Falkensteiner Hotels&Residences.