Neckermann Magyarország: elindult az új utak értékesítése

Forrás: turizmus.com

 2019. november 14. 17:44

November 13-án a szakma számára megkezdte az új utazásokra vonatkozó értékesítési tevékenységét a Neckermann Magyarország, amely két díjat is átvehetett a napokban.

A Neckermann Magyarország nyerte az adott régió Legjobb Csoportos Hajóutak Értékesítője címet az MSC éves All-Stars of the Sea díjátadóján, ahol a hajótársaság különféle díjakkal jutalmazta legjobb utazási partnereit – tájékoztatta szerkesztőségünket az utazási iroda.

Az MSC hajótársaság díja a Neckermann Magyarországnak

Fotó: Neckermann

A díjátadó ünnepséget november 7-én tartották az MSC legújabb hajójának, az MSC Grandiosának hajókeresztelő ceremóniáján.

A négynapos rendezvény alkalmat nyújtott a vállalat jövőbeli stratégiájának megismerésére és az együttműködés megerősítésére – írja közleményében a Neckermann.

Az Emirates különdíja

Fotó: Neckermann

A múlt héten egy másik díjban is részesült az utazási iroda: az Emirates különdíját nyerte el a Budapest–Dubai járat 5. évfordulója alkalmából. A díjátadóra november 8-án egy gálavacsora keretében került sor.


A közlemény kitér arra is, hogy az előzetes tájékoztatásoknak megfelelően a Neckermann Magyarország fokozatosan megkezdte az új utazásokra vonatkozó értékesítési tevékenységét.

November 13-ától a honlapjukon egyrészt utazásszervezőként, másrészt utazásközvetítőként kínálják az utazási szolgáltatásokat. Weboldalunkon elérhetőek más utazásszervezők által kínált utazási ajánlatok is, amelyeknek értékesítésében megbízott utazásközvetítőként vesz részt a Neckermann.